Tel./Fax: +36 74 / 443 462, +36 74 / 540 018

E-mail: info@kriszt.hu

Új Fejlesztésünk

Az elmúlt évek fejlesztései tették szükségessé, hogy telephelyünket most már a külvilág felé is megnyissuk, és korszerűsítésével a cég belső működésének arcát a hozzánk látogatóknak is megmutassuk. A fafeldolgozás során a készleteink tárolása szükségessé tette, hogy a raktár kapacitásunkat bővítsük egy fedett raktárral, illetve az alapanyag raktárunkat korszerűsítsük - a régi feltöredezett betonburkolatot egy új térkő burkolattal váltottuk ki, mely felületről a csapadékvíz elvezetést is megoldottuk.

A pelletgyártó tevékenységünkkel kapcsolatosan a már meglévő irodaépületre egy szint ráépítésével létrehoztuk pelletkandalló értékesítésére szolgáló bemutató termünket. Itt a vásárlóközönség informálódhat a már napjainkban is egyre elterjedtebb pelletfűtésről illetve megtekinthet működés közben is egy ilyen fűtésrendszert, hiszen irodaépületünket vízteres pellet kandallóval fűtjük.

A raktárkapacitás növeléshez szükségesnek tartottuk, hogy az anyagmozgató gépeinket is bővítsük és egyben korszerűsítsük is. Ennek megfelelően egy elektromos targonca vásárlásával fejlesztettük anyagmozgató gépparkunkat.

A fafeldolgozó tevékenység kapcsán a feldolgozó gépsorba illeszkedő nagy teljesítményű páross hossztoló kőrfűrészgép beszerzésével tettük komplettebbé gyártósorunkat.

Képek a fejlesztésről: